Privatlivspolitik & Cookies

Fable Media ApS (“os”, “vi” eller “vores”) driver https://www.casinonyt.dk/ hjemmesiden (“tjeneste” eller “service”).

Denne side bruges til at informere besøgende om vores politikker med indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger.

Hvis du vælger at bruge vores service, accepterer du indsamling og brug af oplysninger i forbindelse med denne politik. De personlige oplysninger, vi indsamler, bruges til at yde og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger med nogen undtagen dem som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

CasinoNyt har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies. Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse og dermed undgå, at du får samme spørgeskema igen.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder. Hvis du klikker på et tredjeparts link, vil du blive sendt til dette websted. Bemærk, at disse eksterne websteder ikke drives af os. Derfor anbefaler vi stærkt at du gennemgår privatlivspolitikken for disse websteder. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis for tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Børns privatlivpolitik

Vores service henvender sig ikke til nogen under 18 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 18 år. Hvis vi opdager, at et barn eller individ under 18 år har givet os personlige oplysninger, sletter vi det umiddelbart fra vores servere. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os, så vi kan træffe de nødvendige handlinger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@casinonyt.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side for eventuelle ændringer. Vi meddeler dig eventuelle ændringer ved at sende den nye privatlivspolitik på denne side. Disse ændringer er effektive straks, efter at de er udgivet på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller forslag til vores privatlivspolitik, tøv ikke med at kontakte os.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

CasinoNyt
Lyngbyvej 2
2100 København Ø
[email protected]